0 0
Read Time:2 Minute, 10 Second

Перша – починати дуже інтенсивно не варто.

Якби парадоксально це не звучало, але чим різкіше та агресивніше буде твій старт, тим довше ти будеш добиратися до фіналу, якщо взагалі зможеш наблизитися до нього.

Друга – ніколи не поспішай.

Прелюдія – всьому голова, твоя дівчина повинна бути збудженою ще до того як ти запустиш свою руку до її трусиків.

Перед тим як занурюватися у гарячу пучину переконайся, що там дійсно гаряче! І навіть тоді не починай своє дикунське родео с першої хвилини. Приказка «апетит приходить під час їжі» – це не те, на що в даному випадку треба орієнтуватися. Тому використовуй усе своє красномовство, шарм та ніжність, щоб запалити свою половинку та змусити її тремтіти від бажання до тебе.

Правило третє.

Не питай її, «коли ти вже кінчиш!»

Навіть коли вона обіцяла ось-ось закінчити з усіма своїми справами та присвятити себе тобі єдиному, питання: «Ну як ти, скоро?» – навряд чи матиме сенс. Якщо ж ви опинилися в ліжку і ти мав необережність вимовити ці ж самі слова – все, можеш починати заново. Тобі треба запам’ятати, що жінкам, як правило, потрібно більше часу, щоб досягти оргазму. Класичний жіночий страх – це опасіння надмірно затягнути секс. Усі дівчата бояться, що чоловік просто втратить цікавість до інтимного моменту. Коли ти питаєш свою кохану «чи скоро кінчиш», це іншими словами означає, «давай, швидке, поквапся!» В результаті жінка забуває про свої відчуття та зосереджується тільки на часі. Так оргазм точно настане не скоро. Замість того, щоб питати всілякі дурниці, прислухайся до природних сигналів тіла твоєї коханої – прискорений подих, скорочення м’язів, стогони, коротше кажучи ти сам все зрозумієш.

Четверте правило.

Змінюй ритм.

Не знижуй швидкості. Коли жінка наближається до оргазму їй потрібний стабільний тиск та ритмічність рухів. Будь-яке твоє бажання уповільнитися або пришвидшитися може не виправдати її очікування.

Коли чуєш слова «ось так, не зупиняйся», то дійсно прислухайся, не зупиняйся та не змінюй ритму, як би тобі того не хотілося. Тим паче не змінюй пози та кута проникнення – це не той момент, коли потрібно демонструвати креативність.

П’яте правило.

Коли сумніваєшся в тому чи правильно ти все робиш, тоді просто ніжно пограйся з її кілтором. Тільки запам’ятай не треба надто натискати та давити на цю інтимну зону, тільки неспішність і ритм подарують твоїй половинкі кліторний оргазм.

Шосте.

Якщо спробував усе, а мила так і не отримала бажаної насолоди, тоді запропонуй своїй дівчині посидіти в кафе, випити вина, зроби їй приємний подарунок, наприклад, гарну білизну і запропонуй приміряти. Запитай її можливо вона бажає зайнятися коханням в нестандартному місці, наприклад, у віддаленому куточку парку чи навіть туалеті. Не бійся питати свою кохану про її сексуальні бажання, так вам буде набагато легше зрозуміти одне одного.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *