0 0
Read Time:2 Minute, 10 Second

Всім нам добре відомо, що про захист від небажаної вагітності завжди турбується жінка. Дуже рідко у чоловіка є з собою презерватив, тому краще подбати про свою безпеку самостійно. В основному це відбувається до сексуальних відносин, але трапляється так, що в пориві пристрасті, доводиться думати як запобігти незапланованому поповненню вже після. Існує багато дієвих рецептів і про декілька з них ми сьогодні вам розповімо.

Отже, найпростіший та найдешевший спосіб, яким користується велика кількість жінок – це спринцювання одразу після сексу. Але дану процедуру потрібно проводити не просто водою, а з додаванням лимонної кислоти з розрахунку 1 чайної ложки на пів літри кип’яченої води. Кисле середовище пагубно впливає на сперматозоїди та перешкоджає їх потраплянню до яйцеклітини. Даний метод дає 39% впевненості в його дієвості, що виглядає не дуже оптимістично. Також відомо, що оргазм під час сексу збільшує шанси стати матір’ю, як мінімум в три рази.

Якщо ви хочете бути більш впевнені в безпеці, тоді краще звернутись до пост контактної контрацепції. Перелік препаратів, які можна вживати протягом 72 годин після незахищеного статевого акту, на сьогоднішній день вже доходить до десяти найменувань. Найчастіше в таких випадках використовують препарат «Постинор». Першу таблетку приймають протягом двох діб після контакту, а другу протягом 12 годин після прийому першої. Але лікарі не радять дуже зловживати цією «швидкою допомогою», максимум що вони дозволяють – це 2-3 прийоми на рік. Вся справа в дуже великій дозі гормонів, що може негативно вплинути на гормональний фон організму та на місячний цикл.

Для запобігання вагітності після статевого акту краще звернутись до лікаря

Ні в якому разі не треба зволікати чи просити поради у подруги. Відомо багато випадків, коли дівчата, намагаючись позбутись небажаної дитини вживають різні «коктейлі», які не тільки не допомагають, але й можуть нашкодити здоров’ю. А щодо вживання препаратів з ветеринарної практики, то взагалі нема про що говорити, це просто неприпустимо.

Найбезпечніший для здоров’я жінки метод контрацепції – це календарний. В такому випадку ви можете запобігти появі алергічних реакцій на латекс, з якого виготовляють презервативи, побічних ефектів та негативного впливу на печінку від прийму пероральних контрацептивів. В основі цього методу є правильний підрахунок періоду овуляції, тобто виходу яйцеклітини з яєчника. Настає він завжди всередині циклу. Для визначення овуляції в аптеці є в продажу багато швидких тестів, які прості у використанні та дають результат з точністю у 99 %.

Найкращий спосіб попередити небажану вагітність – це комбінування одразу декількох методів. Наприклад, календарний метод та бар’єрний, тобто використання презервативу. В такому випадку можна бути впевненими, ну якщо і не стовідсотково, то на 99,9% точно. Отже, дорогі дівчата, сподіваюся, що ця інформація дасть змогу отримати лише насолоду від кохання і вам не доведеться скористатися нашими порадами.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Що робити щоб не завагітніти після любощів?

  1. А мені подружка розповідала, що інколи можна завагітніти навіть з презервативом. Цікаво, чи таке справді буває?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *