0 0
Read Time:2 Minute, 18 Second

Кожна жінка воліє дарувати задоволення своєму коханому, але не кожна знає як правильно це зробити. Адже для цього бути привабливою та милою дівчинкою, вміти готувати та говорити розумні речі не достатньо. Потрібно ще бути й чудовою коханкою. Це обов’язкова умова для довготривалих та приємних стосунків. Коли жінка не соромиться втілювати у життя всі свої фантазії, тоді стосунки набувають яскравих моментів і пристрасть не згасає.

Сьогодні ще існує проблема в вихованні дівчаток, коли їх переконують в тому, що чоловік повинен проявляти ініціативу, а дівчина бути сором’язливою. В якійсь мірі це так, але тільки на початку стосунків і аж ніяк не постійно. Потрібно відпускати всі свої страхи, саме в такому випадку ви можете не тільки принести задоволення, а й отримати його.

Пам’ятайте, що чоловіки так само, як жінки люблять пестощі та поцілунки. Таким нехитрим способом можна довести будь-якого чоловіка до оргазму. І секс тут не мається на увазі. Для того, щоб задовольнити свого хлопця, потрібно знати які зони його тіла найбільш чутливі до дотиків. Впливаючи на ці місця, можна викликати бурхливі відчуття.

Отже, почнемо з голови, де зосереджена велика кількість нервових закінчень, тому зон для впливу дуже багато. На обличчі є така западинка під нижньою губою, яка насичена нервовими закінченнями і реагує на легкі покусування та поцілунки. Вушні раковини є так званим своєрідним плацдармом для дій еротичного характеру. Легким дотиком пальця до них можна викликати відчуття своєрідне оргазму. А при посмоктуванні мочки вуха чоловік отримає неземну насолоду.

Далі йде не менш чутливе місце до пестощів на тілі вашого обранця, як ви вже здогадалися – це шия. Проведіть кінчиком язика від ділянки за вухом до ямки на шиї, можна також додати ще й дихання. Цей ефект подібний до вибуху вулкану.

Спробуйте масаж ерогенних зон чоловіка для швидкого збудження

Наші руки дуже чутливі, тому прогладжування, розтирання має не тільки розслаблюючий ефект, але й може легко привести в стан збудження. Особливо, якщо масаж робить любляча людина, немає нічого більш приємного, бо в такому разі контакт відбувається не тільки на фізичному рівні, а ще й на енергетичному. А якщо ви хочете ще більше вразити свого коханого, зробіть масаж йому не руками, а, наприклад, грудьми, ніжно торкаючись сосками до спини, сідниць, ніг. Для більш феєричного ефекту використовуйте масажну олію з афродизіаками. Така прелюдія запам’ятається надовго і буде ще тривалий час викликати певні фантазії.

В стосунки потрібно постійно вносити свіжий ковток повітря, і таким живильним елементом будуть незвичні ласки ерогенних зон. Для цього можна використати допоміжні елементи, такі як пір’їну, шматки шкіри та інші аксесуари, які можна придбати в секс шопі. В наш час звичайними поцілунками та обіймами не вдасться вразити чоловіків, вони хочуть більшого. І тут вже потрібно включати фантазію, звичайно обираючи методи, які прийнятні для обох партнерів. Кохання потребує постійного живлення, тому що вибрати в якості живильної речовини вирішувати тільки вам.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *