0 0
Read Time:2 Minute, 1 Second

Більшість дівчат переконані, що якщо коханий переглядає порно, значить не хоче її. Через таке сприйняття представниці прекрасної статі починають ревнувати, сваритися і в результаті нічого не досягають, окрім скандалів та того, що хлопець ставить пароль на ноутбук.

Сексологи стверджують, що подібна поведінка помилкова, адже ревнувати до віртуальної красуні безглуздо. Мастурбація ніколи не замінить живого статевого контакту. Для чоловіків виконавиці пристрасних ролей скоріше є прекрасним способом швидко збудитися. Адже трапляються моменти перенавантаження, коли нічного не хочеться, а гаряча краля з екрану надихне тебе на подвиг. Ці еротичні викрутаси насправді замінюють уяву.

Невже жінки не хочуть переглядати порно відео? Якщо хочуть, то чому негативно реагують на бажання чоловіка дивитися розпусні ролики? Спеціалісти пояснюють таку поведінку жінок, тут варто згадати комплекс «власниці», жіноча природа дуже складна та імпульсивна, вона не може дозволити, щоб коханий дивився на іншу, навіть віртуальну пасію. Ревнощі, підозри, незадоволення собою можуть заполонити думки дівчат. Тому вони не можуть розслабитися та отримати задоволення під час спільного з чоловіком перегляду дорослих фільмів.

Якщо двоє дорослих людей за власним бажанням та задля взаємного задоволення використовують порно, то ніякої проблеми тут немає. Питання виникають тоді, коли в одного з партнерів це викликає негативні емоції. Якщо всі задоволені і неприйняття немає, то можна вважати, що ми маємо справу з варіантом партнерської норми. Сексологи вважають, що порно може зіграти позитивну роль в житті тих, чия фантазія бідна. Всім решта варто враховувати, що порнографічне кіно та відео – феномен останнього століття. А до цього люди багато тисяч років обходилися власним уявленням. І в них це, судячи з усього, непогано виходило.

Якщо ви з партнером довіряєте один одному, хочете стати ближчими і розкритися, то перегляд порно певної тематики може допомогти отримати довгоочікуваний оргазм.

Важливі аспекти спільного перегляду

По-перше, через цікавість, усім нам подобається підглядати за чимось забороненим.

По-друге, це допомагає відверто зізнатися в сексуальних смаках. Наприклад, бувають випадки, коли добре вихована скромна дівчина любить садо-мазо і не знає як про це сказати партнерові, тому невеличкі натяки та перегляд тематичного кіно допоможуть нарешті насолодитися інтимом.

По-третє, спільний перегляд порно розслабить та налаштує на потрібний лад за декілька хвилин. Усі знають, що наш мозок – це головна перепона до розслаблення, а значить, оргазму. Після важкого робочого дня, конфліктів, переїздів так важко сконцентруватися на коханому, а відвертий тваринний статевий контакт позбавляє тебе інших думок і ти переключаєшся.

По-четверте, дівчатам подобається дивитися на те, як порно-спокусниці пестять себе, задовольняють партнера. Це справжня школа відвертості, так чому б не повчитися в актрис?

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *