0 0
Read Time:2 Minute, 34 Second

Сьогодні далеко не всі дівчата можуть бути незайманими до шлюбу. Скоріше навпаки, вони знають дуже багато про секс і хочуть це продемонструвати. У видку ж, коли дівчина плекає свою невинність аж до першої шлюбної ночі з коханим ми пропонуємо дотримуватися наступних привал.

Більшість психологів вважають, що доля шлюбу вирішується в першу шлюбну ні, тому не починайте ваше спільне життя з грубостей та небажання зрозуміти та відчути одне одного. Навіть коли дівчина не має правильного статевого виховання, що буває дуже часто, то до вступу в шлюб вона все ж у якійсь мірі підготовлена до статевого життя. Щось вона чула від подружок, читала у книжках та дивилася у фільмах. Перша ніч з коханим у статусі дружини має для кожної дівчини надзвичайне значення, адже відбувається зародження її жіночої чуттєвості. Достатньо лише чоловікові не проявити такту, ніжності та розуміння, як у молодої жінки на все життя може з’явитися відвернення від статевого акту та фригідність. Кого б вона потім би не зустріла на своєму життєвому шляху, виправити це буде дуже складно або просто неможливо. Перша шлюбна ніч повинна бути наповненою романтикою, ніжністю, адже цей момент особливий для кожної людини. Якщо чоловік з недосвідченою дружиною терплячий, добрий та ніжний, то це якоюсь мірою знімає її скутість та пробуджує бажання.

Коли молодята підуть до ліжка, чоловікові радимо неспішно пестити всі жіночі органи, починаючи від сосків грудей, внутрішньої поверхні стегон, клітора та закінчуючи п’ятачками. Бажано, щоб чоловік довів кохану цими пестощами до оргазму. А потім через 1-2 години відпочинку здійснив неспішну дефлорацію з усією ніжністю та обережністю на яку він тільки здатен. Повірте, що ваша жінка в подальшому буде приймати ваші пестощі з великою вдячністю, повністю відкриватися та намагатися віддаватися вам без решти. У випадку, якщо замість ніжності в першу шлюбну ніч жінка зустрічається з грубістю, цинізмом та різкістю з боку чоловіка, який її просто домагається, то в подальшому це відіб’ється на її характері, психіці та призведе статтєвої байдужості.

Навіть дуже досвідченому в статтєвій сфері чоловікові не треба демонструвати всі свої можливості в першу шлюбну ніч, адже це може дуже неприємно вразити дівчину. Представникам сильної половини людства слід пам’ятати, що основними причинами неповаги до чоловіка з боку дружини можуть буди слабкодухість, низьке становище у суспільстві, фізична непривабливість та грубість. Але найголовніше – це різкість у стосунках, особливо під час першого статтєвого акту.

Якщо у випадку, коли хлопець сам не знається на сексуальному житті і ніколи не був з жінкою, то перша шлюбна ніч також може викликати в нього почуття тривоги та невпевненості в собі. В цьому випадку великою підтримкою для нього є порада друга або старшого брата. Ці більш досвідчені в питаннях сексуального життя люди повинні розсіяти всі тривоги нареченого, підказати йому, як краще поводити себе в окремих ситуаціях. Наприклад, якщо не вдасться одразу прорвати дівочу пліву, то не треба панікувати та залишати почате. Треба заспокоїтися, продовжувати пестити свою кохану, розслабити її своїми ніжними дотиками і нарешті «увійти» у нефритові ворота своєї коханої. Перша шлюбна ніч завжди є переломним моментом у житті чоловіка та жінки, навіть коли вони вже досвідчені у плані сексу люди. Вона повинна бути так само ніжною та неповторною, такою що запам’ятається на все життя.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *