0 0
Read Time:2 Minute, 14 Second

Отже, давайте разом спробуємо розібратись в цьому понятті, чим воно викликає відразу у багатьох людей. Свінг – це короткотривалий та узгоджений обмін між обома партнерами в парі. Багато хто вважає це зрадою і ні в якому разі не припускають таких стосунків зі своїм сексуальним партнером. А чи насправді це так? Люди, які практикують свінгерські стосунки зазначають, що таким чином вони лише зміцнюють їх. Адже, щоб зважитись на такий тип відносин повинна бути неабияка довіра одне до одного. Крім того, таким чином можна урізноманітнити статеве життя.

На сьогоднішній день серед сучасної молоді популярними є свінг-вечірки, на яких можна спробувати навіть груповий секс, звісно якщо ви до цього готові. Взагалі, якщо один з партнерів проти такого досвіду, то не потрібно дуже сильно наполягати. Для початку можна спробувати так званий віддалений свінг, тобто обмін фото та відео. Якщо розглядати цей термін з такого ракурсу, то можна сказати, що свінг – це такий своєрідний стиль життя, який допомагає парі зміцнити стосунки та урізноманітнити сексуальний досвід. До речі, розлучень серед пар, які практикують свінг відносини, втричі менше, ніж у звичайних сімейних пар.

Свінг стосунки передбачають певні правила етикету

Партнери в парі не роблять нічого проти волі іншого, все відбувається тільки за згодою. Свінгери завжди дуже прискіпливо ставляться до дотримання правил особистої гігієни, ніколи не вдаються до обговорень стосунків «на стороні», не намагаються зруйнувати сім’ї партнерів. Існує хибне уявлення, що свінгери, це те саме що й збоченці, які віддають перевагу тільки груповому сексу. Але ж ми з вами вже з’ясували, що це не відповідає дійсності. Просто наше суспільство все нове і не зовсім відоме сприймає вороже. Насправді, всі вважали, що і в СРСР сексу не було, але ж наші батьки стверджують протилежне. І сьогодні, вже ніхто не заперечує, що секс був завжди, просто не дуже дозволялось про це говорити. Ми ж вами живемо в демократичному суспільстві і маємо змогу вільно висловлювати не тільки свої думки, але й почуття. То чому ж ми засуджуємо людей, які наважилися на нове у своїх стосунках? В першу чергу повинне бути толерантне відношення одне до одного, яке передбачає повагу до вибору іншого.

Згідно статистичних даних відомо, що свінгом займаються в основному освічені люди з високим с становищем у суспільстві. Отже, що спонукає їх до таких кроків? Свінгери намагаються зрозуміти потреби свого партнера і тому вносять різноманітність у своє сексуальне життя. І справді, багато розлучень відбувається саме через зраду, а вона в свою чергу відбувається через одноманітність. Ця стаття зовсім не пропагує свінг відносини, а просто намагається внести ясність в це, для багатьох нове поняття. Адже, не дивлячись навіть на розвиток новітніх технологій і пропагування вільного волевиявлення, все одно присутній людський осуд, який на жаль відіграє значну роль на формування суспільної думки. Тож ми даємо кожному право на вибір.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Що таке свінг навіть сьогодні знає не кожен

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *