0 0
Read Time:2 Minute, 9 Second

Вагітність є найщасливішим періодом у житті кожної жінки. І хоча і прийдеться піти на деякі жертви, як наприклад,  обмежити вживання деяких продуктів, дещо обмежити статеве життя, та все одно результат того вартий. Тільки жінка може відчути, як дитинка повертається, штовхається ручкою або ніжкою і ці відчуття неможливо ні з чим порівняти. Але чим більше росте животик, тим більше побоювань виникає у майбутніх мам з приводу сексуального життя.

Обережність при статевому акті стає обов’язковою умовою. Саме в цей період виникає страх, що статева близькість зашкодить дитині, але при відсутності медичних протипоказів перейматися з цього приводу немає причин. Навпаки, існує безліч переваг, чому потрібно займатися сексом під час вагітності. Серед яких можна назвати отримання задоволення, яке позитивно впливає на організм майбутньої мами, також тренуються м’язи малого тазу, що значно полегшує пологову діяльність. Не слід забувати і про зміцнення відносин між партнерами, відчуття любові та піклування. Кожна жінка хоче відчувати себе привабливою та коханою, а це чи найкращий спосіб показати це.

Найкращі пози під час вагітності, які дозволять отримати максимум задоволення

Для того, щоб не зашкодити плоду потрібно правильно вибирати пози, все залежить від термінів вагітності. У перший триместр все рідше згадуються пристрасть і кохання, частіше турбує ранкова нудота та слабкість. Дозволяються всі пози, які ви практикували і до вагітності, особливих рекомендацій немає. А ось в останньому триместрі вагітності, приблизно з двадцять сьомого тижня, найкраща поза для сексу буде «жінка зверху». В такому випадку вона може самостійно контролювати глибину проникнення та уникнути тиску на живіт.

Ще одна з ймовірних позицій, яке в цей період, коли партнери розташовуються на боку пліч-о-пліч. Таким чином також контролюється ступінь проникнення та оргазм жінкою досягається швидше. А взагалі, можна експериментувати і самостійно вибирати зручні пози, які допоможуть обом партнерам отримати масу задоволення. Тут головне керуватись власними відчуттями, можна ділитись враженнями після сексу з партнером, щоб краще зрозуміти ступінь чутливості. Для збільшення пристрасті та насолоди можна перед сексом зайнятись масажем. І не забувайте про використання стимулювання клітору пальцями, це значно прискорить оргазм.

Взагалі переваг сексуального життя під час вагітності дуже багато. По-перше під час сексу виділяється так званий «гормон щастя», який позитивно впливає не тільки на стан матері, а також і на майбутнє дитя. Також не потрібно забувати про той факт, що можна кохатися без презервативу та інших засобів захисту. З усього вищевикладеного є тільки один висновок – якщо немає протипоказань з боку медицини, тоді займайтесь коханням не тільки під час вагітності, але й до та після неї. Отримуйте задоволення від кожної хвилини життя і поменше звертайте увагу на маленькі прикрості. Вагітність є прекрасним моментом у вашому сімейному житті, тож насолоджуйтеся ним в повній мірі.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *