0 0
Read Time:2 Minute, 16 Second

Так склалося, що жінки більш емоційніші за чоловіків, але під час сексу чоловіки отримують неземне задоволення від пестощів язиком та поцілунків. Тому, якщо жінка хоче подарувати своєму партнеру відчуття ейфорії, вона повинна знати як зробити стосунки більш барвистими. Мало хто з нас приділяє належної уваги такому виду пестощів як поцілунки, а дарма. Таким нехитрим способом можна легко довести коханого до оргазму. Вони можуть бути зовсім цнотливими, а можуть викликати вихор страсті. Головне правильно використовувати цей ефективний метод для прелюдії перед статевим актом.

І дійсно аж голова йде обертом від відчуття, коли партнер спокусливо торкається твоїх губ, а потім наполегливо проникає язиком до твого язика і там вони закрутились в танці пристрасті. Спробуйте ніжно провести язиком по губах партнера і відчуєте тремтіння його тіла.

Далі переходьте на область шиї, це справжня ерогенна зона багатьох чоловіків. Тут пестощі приймаються в будь-якому вигляді, чи то поцілунки губами, чи то язиком. А вушні раковини по чутливості не поступаються члену, тому обов’язково пройдіться язиком по краю, посмоктуючи мочку вуха.

Не забувайте також про соски. Так-так, вам не почулося, не тільки жінки втрачають голову від таких любощів. Взагалі можна пройтись язиком по всьому тілу, можете бути впевнені, після такого ваш партнер буде на сьомому небі від щастя. І ось ми поступово дійшли до найчутливішого органу чоловічого тіла.

Техніка мінета, від якої ваш партнер буде в захваті

Після перерахованих пестощів будьте впевнені, що його прутень зустріне вас в повній бойовій готовності. Кожна жінка має знати яким чином звести чоловіка з розуму. Особливу увагу потрібно приділити головці пеніса, тому що саме в цьому місці сконцентрована найбільша кількість нервових закінчень, які реагують на будь-яке подразнення. А якщо це подразнення відбувається ніжним, теплим, вологим язиком, який робить обертальні рухи навколо головки, то фінал не за горами.

Деякі люблять, коли головку трохи покусують зубами, але тут важливо відчувати межу, щоб не зробити боляче. В такий момент кожна жінка відчуває себе хазяйкою ситуації, бо від неї залежить результат. І ось настав момент кульмінації, який супроводжується бурхливим оргазмом і ви відчуваєте, як ваш коханий нагородив вас за ваші старання теплим, терпким струменем сперми, яка приємно розтікається по горлу. Хіба заради цього не будеш здатна на подібні пестощі.

Технік для виконання мінету існує безліч і кожний раз можна пробувати різні. Це дозволить внести різноманіття в ваше сексуальне життя. Наприклад, можна допомагати собі руками, тобто робити ковзні рухи від основи члена до головки або просто тримати його у основи. Можна робити мінет взагалі без допомоги рук, контролюючи глибину поглинання тільки за допомогою рота. А коли взяти член до рота, обхопивши його губами і робити язиком обертальні рухи навколо головки, то можна досягнути запаморочливих результатів. Ви хочете, щоб ваш обранець втратив голову від кохання до вас? Тоді використовуйте наші поради і результат не змусить довго чекати.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *